Кухонний дизайн

Кухня вважається місцем, в якому люди проводять більшу частину всього свого вільного часу. Тому її оформлення дуже важливо. Кухонна кімната розділяється на три основні зони, а саме робочу, перехожу та їдальню. Приготування основної їжі відбувається саме в робочій зоні, тому все кухонне обладнання бажано розмістити в одну безперервну лінію, це дозволить без праці виконувати всю роботу, пов’язану з приготуванням. Але ж бувають такі випадки, в яких кухонні масштаби разом з плануванням не дозволяють влаштувати все так, як хотілося б.

Кухонний дизайн

Тому розриви лінії робочої зони можна зробити в місці закінчення певної операції з приготування їжі. У зоні, яка називається їдальнею, можна розташувати обідній стіл на невелику кількість людей, за умови, якщо ваша кухня за розміром більше семи квадратних метрів. Щоб заощадити простір, для святкових або ж сімейних застіль ви можете придбати стіл, який трансформується. Кухню можна облаштовувати різними способами, в один, а може бути в два або три ряди. Ваш вибір буде залежати від форми кімнати, площі, а так само від місцезнаходження вікон і дверей.

 

Планування в два ряди часто використовують в таких приміщеннях, які прямокутної форми, або ж, коли довжина стін не дозволяє розташувати обладнання в одній лінії. Так само використовуються Г-подібна, П-образна, С-подібне планування обладнання, і вид кухні-острова, який включає в себе або Г-подібну, або П-образну планування.

 

 

Comments are closed.