Регулярне вживання куркуми і червоних продуктів допоможе зміцнити імунітет. До такого висновку прийшли вчені, повідомляють «Известия».
Речовини куркумін і кверцетин, що містяться в продуктах, при спільному вживанні виключно позитивно впливають на організм і його загальний стан. Зокрема, знижується ризик захворювань запального характеру, організм захищається від впливу токсинів — це довели проведені експерименти. Тому дієтологи рекомендують хоча б три рази на тиждень вживати куркуму і овочі або ягоди червоного кольору.
При цьому фахівці відзначають, що обидві речовини не виводяться миттєво, а залишаються в організмі деякий час. Тому зовсім не обов'язково, наприклад, посипати ягоди куркумою. Досить просто з'їсти їх в один день. Куркуму можна додавати в їжу, а також активно вживати такі овочі, як цибуля, яблука, виноград, вишня, томати, солодкий перець і різні ягоди — в них багато кверцетину. При цьому спеціальна термічна обробка речовин не потрібно.
Аквариумы в интерьере дома
|
Выбор входной двери для дома
|