Що ж, шоколад люблять усі без винятку, як діти, так і дорослі. Особливо ласуни божеволіють по такого різновиду шоколаду, яка готується відповідно до домашньої технології. Було б правильно розповісти вам про деякі хитрощі процесу готування солодкого продукту в домашніх умовах.
Швидше за все якщо ви беретеся своїми руками готувати шоколад, то за підсумком ви б хотіли отримати воістину неповторний смак. Саме з цією метою ми вам розкриємо декілька секретів. Якщо використовується какао-масло, то обов'язково розтоплює його допомогою водяної бані, причому температуру важливо тримати в районі 38 градусів. Щоб домогтися цього ефекту можна скористатися несмажених какао-бобами. Врахуйте, ні при яких розкладах не потрібно нагрівати наявну суміш до 40 і вище градусів. Ах да, в процесі приготування домашнього шоколаду не допускається застосування мікрохвильовки. Відзначимо також, що купити formy do czekolady ви можете на спеціалізованому інтернет ресурсі зовсім недорого.
Суть в тому, що техніка може негативно позначитися на структуру продукту. Як не дивно, у міру готування немає потреби додавати цукор, а при бажанні можете додати рідкий мед. Дуже важливо дотримуватися правила, що масло какао мало на увазі холодний віджим, значить, про термічній обробці мови близько не йде. У випадку з маленькими дітками кращим рішенням буде спеціальний спосіб готування. Щоб приготувати найкращий шоколад для дітей, можете скористатися своєрідними стручками ріжкового дерева або його ще називають Кероб. У плані смакових відчуттів вони майже не відрізняються з сьогоденням і всіма улюбленим шоколадом.
Аквариумы в интерьере дома
|
Выбор входной двери для дома
|